rss

Feng Shui schildpad en hoe ze te gebruiken

Category : Spirituality

Feng Shui schildpad en hoe te om hen Gebruik

Feng Shui heeft zich bewezen als een onmisbare gids voor het leven om haar vele gelovigen en praktijkmensen voor honderden jaren. Van oorsprong uit de traditionele Chinese douane, heeft Feng Shui briljant is aangepast in de moderne setting, waardoor miljoenen gezinnen krijgen een goede gezondheid, rijkdom en geluk. Tot op heden kun je verschillende Feng Shui producten of Feng Shui enhancers dat gekocht kan worden om de stroom van chi in de woning te verbeteren.

Zoals velen Feng Shui deskundigen zou zeggen, chi is van vitaal belang in elk aspect van het leven, want het is de levengevende energie. Chi stroomt in alle levende dingen, en het kan overal worden gevonden. Traditionele overtuigingen beweren dat wanneer de stroom van chi is verstoord of uit balans raakt, kunnen mensen ziek worden, en ongeluk kan hen overkomen. Wat Feng Shui doet, is om de stroom van chi te versterken en in evenwicht te houden.

Voor gezinnen die willen de sterke en positieve stroom van chi, een van de meest aanbevolen Feng Shui remedies harnas is de Feng Shui schildpad. Als een reptiel soorten, heeft de schildpad hield de fascinatie van zoveel mensen, in en uit de wetenschappelijke gemeenschap, vanwege zijn vermogen om voor te leven meer dan honderd jaar. In de traditionele Chinese geneeskunde, heeft de schildpad of de schildpad is gebruikt als ingrediƫnt in vele helende behandelingen. In hetzelfde licht, de Feng Shui schildpad is het perfecte symbool van duurzaamheid, dat is waarom diverse Feng Shui items zijn gemaakt in de vorm, om te helpen een goede gezondheid voor een lange levensduur te behouden.

De schildpad is een van de vier hemelse dieren waarop alle praktijken van Feng Shui zijn gebaseerd, samen met de tijger, draak, en de Phoenix. De schildpad bekleedt de functie van het noorden, omdat het ook beschermt het noorden kwadrant. Het vertegenwoordigt de winter en zijn element is water. De Feng Shui schildpad heeft een grote betekenis in de levensduur, stabiliteit, ondersteuning en een goede gezondheid. De Feng Shui remedies in verband met de schildpad ook bedoeld zijn voor bescherming en geluk.

Hoe en waar de Feng Shui schildpad is geplaatst kan veel voordelen voor de gezondheid en in het huis. In het rijk van het bedrijfsleven en loopbanen, de Feng Shui schildpad moet worden geplaatst in het noorden hoek van de woonkamer, eetkamer, of op kantoor. Dit zorgt voor geluk en stabiliteit. Te kunnen om het goede chi voor een lange levensduur en perfecte gezondheid harnas, is de Feng Shui schildpad gepositioneerd in het oosten sector van het huis. In de slaapkamer, kan de schildpad worden geplaatst in het zuidwesten gedeelte voor de stabiliteit van de liefde en de relatie te verbeteren. Na de Feng Shui schildpad in de slaapkamer ook verbetert de slaap en voorkomt onaangename dromen.

Voor meer informatie over hoe u de kracht van Feng Shui enhancers, zoals de Feng Shui schildpad voor uw huis en uw gezondheid, je harnas kan een arts raadplegen, lezen Feng Shui boeken of online zoeken. Vind je een Feng Shui te slaan op het internet zo goed, dus u kunt kopen en uw Feng Shui aan u geleverde producten hebben.


Zoek meer Feng Shui artikelen

Post a comment

*