rss

Populaire Tieners Tijdschriften

Category : Writing

Populaire Tieners Tijdschriften

Op zoek naar tieners populaire tijdschriften? Vandaag hebben tiener tijdschriften populairder geworden dan ooit. Miljoenen Amerikanen zijn teen gretige lezers van deze tiener tijdschriften als gevolg van de entertainment die zij aanbieden. Hier zijn enkele van de meest populaire tiener tijdschriften vandaag:

Cicada MagazineCicada is een magazine speciaal voor tieners en jonge volwassenen die van 14 jaar en ouder. Het biedt lezers met een hoge kwaliteit = creatieve werken in fictie en poëzie omgaan met verschillende problemen opgroeien. Dit magazine is het beste voor degenen die waarde hechten aan een goede schrijfstijl. De verhalen en gedichten zijn geschreven door volwassenen en tieners auteurs, die een nieuw perspectief over tieners leven te bieden.

Amerikaanse Cheerleader MagazineAmerican Cheerleader is een must magazine hebben voor cheerleaders. Het biedt informatie met betrekking tot cheerleader opleiding en gezondheid advies. Met ieder nummer van het magazine vindt u routines, verdooft, tips tijdens de wedstrijd, beauty tips, advies over het inzamelen van geld, onder vele anderen. Het heeft een geschat bereik van meer dan 3 miljoen in het hele land zoals het is het ene en enige magazine vandaag gewijd aan cheerleading. Dit tijdschrift is het beste voor meisjes en jongens tussen de 12 en 20 jaar oud die een passie hebben voor cheerleading en streefde naar een te worden.

J-14j-14 is uw typische tiener magazine. U hebt de meest voorkomende, maar zeer interessante functies, zoals tiener roddels, mode, quizzen, posters, hete koppels en beroemdheden. J-14 is een uitgebreid magazine dat is gevuld met entertainment dat tieners en jonge volwassenen zijn er zeker van te waarderen.

Teen Graffiti MagazineHoe belangrijkste selling point van dit tijdschrift is dat het voorziet tieners de kans om hun creatieve werken te publiceren en hun meningen over de belangrijkste kwesties die hun leven beïnvloeden. Deze problemen zijn onder familie, liefde, gemeenschap, roken, en vele anderen.

Junior Baseball MagazineWho zegt tiener tijdschriften zijn alleen voor meisjes? Honkbal liefhebbers leeftijd van 7 tot 16, zullen hun ouders en hun coaches zeker weten te waarderen Junior Baseball Magazine. Dit magazine is verpakt met veel tips en adviezen voor spelers om hun prestaties te verbeteren honkbal – van het raken van pikken, het gooien van Fielding, en alles daar tussen in. Het bevat ook voorzien op informatie over bijna elk aspect van een basketbalwedstrijd. Echt een must voor sport en honkbal-hellende jonge volwassenen.Zoek meer Poëzie Magazine artikelen

Post a comment

*