rss

Reiki Symbolen voor genezing en maakt gebruik van

Category : Spirituality

Reiki Symbolen voor genezing en maakt gebruik van
                

Reiki is een conventionele vorm van herstel, met haar wortels in Japan – maar die heeft verspreid en vond brede aantrekkingskracht in vele andere delen van de wereld in de jaren 80 of zo jaar van haar bestaan. Het is een niet-invasieve healing programma, dat zich vooral richt op herstel van het evenwicht van de macht met het hele lichaam, over het inzicht dat het een dergelijke bevoegdheid vallen van de balans die verschillende ziekten, of ‘verwondingen’ als ze erkend in Reiki spraakgebruik oorzaken. De herschikking wordt bereikt door afstemming, dat is, om de re-synchronisatie van natuurlijke energie van het lichaam geworden zoals het bedoeld is geworden in evenwicht. En terwijl de behandelaar de handen zouden het belangrijkste vistuig gebruikt in Reiki herstel, kan de genezende kracht en het bereik worden verbeterd via de Reiki symbolen.

De vraag hoe je kunt tekenen Reiki iconen zelf beantwoord binnen de 2e mate van instructie, die tot doel om de potentiële beoefenaar herstel van de bevoegdheden te versterken. Natuurlijk, de pictogrammen gebruikt in Reiki opleidingen zijn in het publieke domein (en vindt u websites die ze illustreren), het verslaan van de gedachte dat Reiki symbolen kunnen worden geheime symbolen. Maar het feit dat vrijwel iedereen kan trekken de Reiki-symbolen niet overbodig dat relevante cursussen hebben, zoals de tekening met de pictogrammen te worden gebruikt naast de relevante afstemmingen als de iconen van kracht wordt in de versterking van de genezende eigenschappen van Reiki , terwijl ook het maken van ‘remote healing’ dat is, genezing op bereik, mogelijk te maken.

Onder de pictogrammen gebruikt in Reiki healing is de belangrijkste Reiki merk, de Cho-Ku-Rei merk, de Hon Sha Ze Sho Nen en de Sei He Ki Symbol. Andere mensen zouden het vuur Serpent en tevens de Reiki evenwicht goed ook, want de Raku-symbool, ieder met zijn eigen manier van tekenen en toepassing in Reiki herstel. De belangrijkste Reiki symbool, bijvoorbeeld, is het merk van het universele bestaan ​​macht en bestaat eigenlijk uit twee symbolen verbonden aan het verkrijgen, namelijk de Rei Mark (symbool van universaliteit) en de Ki Symbool (symboliseert vitaal en krachtig bestaan ​​energie) ervoor te zorgen dat het mengsel met de Rei en Ki symbolen resultaten binnen de compound Reiki symbool.

Het vermeldenswaard dat sommige van deze Reiki symbolen worden gebruikt uitsluitend in de Reiki opleiding proces, op de uitreiking van de vele afstemmingen te bevestigen. Een goed voorbeeld hiervan kan de Raku merk, dat de uitreiking van de derde graad van Reiki opleidingen symboliseert zijn, waardoor de individuele op het merk teken een Reiki Master. Uiteraard vindt u een aantal Reiki beoefenaars die in het bezit van mening dat de Raku merk ook kan worden gebruikt in sommige genezingsprocessen – en hun standpunten worden gehouden als geldig in tal van fora

.         

Post a comment

*