rss

Verschillende Kruidengeneesmiddelen voor Diabetes

Category : Health

Verschillende Kruidengeneesmiddelen voor Diabetes

de loop van de eeuwen heen hebben kruidengeneesmiddelen is bewezen dat de behandeling van diabetes en tal van andere toepassingen hebben in de moderne tijd.

Insuline rijke stoffen zijn gevonden in een aantal planten en andere soorten. Wat volgt is een korte maar beschrijvend overzicht van diverse planten die rijk zijn aan diabetes stoffen en het proces dat van interactie om beter te begrijpen.

Vergeet niet dat individuele personen anders gezondheid gerelateerde onderwerpen en de grondwet hebben, dus waar is met hoe kruiden, medicijnen en andere elementen met elkaar omgaan. Als u van plan bent om de alternatieve kruiden medicatie in te nemen, wordt u geadviseerd om het advies van de medische autoriteiten willen met name die welke bevoegde kennis over deze

Onder de vele plantaardige alternatieven, is hier een overzicht van enkele paar:.

1. Europese bosbes (Vaccinium myrtillus) Dit is ook wel bekend als bosbes. U kan 2-3 handvol bladeren van deze plant, kunt u in vier koppen heet water voor een uur. De bladeren van deze plant is bekend dat ze rijk zijn aan natuurlijke suiker verlagende werking zoals wordt onderstreept door de traditionele kruidengeneeskunde. Drie kopjes van het brouwsel dagelijkse zal u helpen te zien resultaat snel. Laatste tijd, is geleerd dat bessen of hun meer voordeel opleveren halen voor onze gezondheid.

2. Amerikaanse ginseng (Panax ginseng) Beide dieren en humane studies uitgevoerd in 1985 hebben aangetoond dat deze plant is rijk aan saponine, dat is gebleken hypoglycemische effect en verhoogt de productie van insuline. Een aparte studie toont ook aan Amerikaanse ginseng te hebben met succes voorkomen type II diabetes bloedsuikerspiegel van verheffen.

3. Bitter Meloen (Momordia Charantia) een studie uitgevoerd in 2003, dat werd gepubliceerd in Americal Journal of Health-System Apotheek toonde hypoglycemisch effect van deze plant en wordt gezegd dat het meer potente worden vergeleken met Tolbutamide, een bekende hypoglycemie drug. Dit is vanwege de actieve ingrediënt genaamd charantin. Vaak gevonden in India, de Filippijnen, Maleisië en Australië, kan dit kruid worden geserveerd in verschillende vormen: gebakken, gestoomd of salade. Daar komt bij dat, zijn de sap, thee en gedroogde kruiden bewezen effectief in het handhaven bloedsuikerspiegel.

4. Gynmena (Gymnema Sylvestre) De tropische bossen van India is rijk aan deze plant, het is bewezen effectief bij de vermindering van glucose in het bloed en de steun te herstellen pancreas celbeschadiging. De bladeren van deze planten staan ​​bekend om effectief in het bloed verhogen insuline niveaus. Potentiële extract preparaat kan 300 mg van deze gebruiker actieve kruid bestanddeel, de charantin bevatten.

5. Fenegriek (Trigonella foenum-graecum) Sommige tests hebben aangetoond dat dit heb meer voordeel van mens en dier vormen van diabetes brengt en opgeslagen op de anti-diabetische werking hebben. De 15 g poedersuiker fenegriek zaad, gedrenkt in water aanzienlijk verminderd het niveau van na de maaltijd bloedglucose en heeft bewezen dat het lipide-verlagende werking. Het is ook mogelijkheden voor een lagere insuline-resistentie en verbetert de verlaging van de bloedsuikerspiegel bij type II diabetes.

6. Crepe Myrtle (Lagerstroemia speciosa) Volgens de traditie wordt dit kruid gebruikt om de behandeling van diabetes in Azië, en hebben aangetoond veelbelovende resultaten. Echter, er is behoefte aan verdere studies om de veiligheid en werkzaamheid vast te stellen voor langdurig gebruik.

7. Heilig Basilicum (Ocimum Sanctum) Dit kruid aanzienlijk heeft 17,6% afname van het bloedglucosegehalte, lagere bloedspiegels, cholesterol en triglyceriden aangetoond, studies onthuld. Dit leidde tot de conclusie dat de Heilige Basilicum is potentiële remedie gebleken voor lichte tot matige diabetes. Wat is meer over dit kruid is, is het eenvoudig en vaak geserveerd in de vorm van thee.

We hebben de naam een ​​aantal van de meest populaire kruiden die hebben bewezen effectief in het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Andere kruiden zoals aloë vera, kan psillium, kaneel, knoflook, Aziatische ginseng en zout stelletje hebben ook de capaciteit om bloed glucose en andere diabetes gerelateerde ziekte te verminderen.

De verschillende ontdekkingen van plantaardige alternatieven is iets om gelukkig te zijn over maar het is nog steeds belangrijk om de begeleiding van medische experts vooral te zoeken bij het gebruik van farmaceutische producten, omdat ze kunnen een nadelige uitwerking hebben. Het is evenzeer belangrijk te overwegen in van gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging in onze doelstelling van het bereiken van een gezonde bloedsuikerspiegel.

Bezoek herbalhealthcure.com.

Post a comment

*